Προσοχή! Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το kosmosat.gr αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή

Πληροφορίες

KOSMOSAT AE
Νηρέως 1, Παλαιό Φάληρο
175 61 Αττική, Ελλάδα

Τηλέφωνα
+30 210 98 48 058
+30 210 98 49 705

Fax
+30 210 98 83 730

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα ~ Παρασκευή
09:00 ~ 17:00

 

Δημιουργία Εμπορικού Λογαριασμού με την Kosmosat!

Η δημιουργία Εμπορικού Λογαριασμού με την Kosmosat είναι διαθέσιμη για όλες τις επιχειρήσεις εμπορίας και/ή εγκατάστασης εξοπλισμού DTH, MATV, SMATV, IPTV, AV και CCTV οι οποίες ενδιαφέρονται να προσθέσουν νέα και αξιόπιστα προϊόντα στη γκάμα τους.

Ενδιαφέρεστε για επαγγελματική συνεργασία και μεταπώληση των προϊόντων που διαθέτουμε; Ο εμπορικός λογαριασμός θα σας επιτρέψει την πρόσβαση στον τιμοκατάλογο χονδρικής, στην άμεση δημιουργία παραγγελίας για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και επίσης σε μια μεγάλη ποικιλία από ειδικές προσφορές!

Η δημιουργία εμπορικού λογαριασμού είναι εύκολη και γρήγορη μέσω των παρακάτω επιλογών:

■ Online Αίτηση Εμπορικού Λογαριασμού επιλέγοντας εδώ ή
Κατεβάστε και συμπληρώστε την Αίτηση Εμπορικού Λογαριασμού επιλέγοντας εδώ

Δώστε μας περιθώριο 2 εργάσιμων ημερών για την επεξεργασία της αίτησής σας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερωθείτε μέσω Email για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Θα εκτιμούσαμε να έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το εύρος των προϊόντων, των επαγγελματικών υπηρεσιών και της γνώσης μας στην επιχείρησή σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

KOSMOSAT AE
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Email: support@kosmosat.gr