Προσοχή! Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το kosmosat.gr αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή

Νέα & Ανακοινώσεις

Προστέθηκε: 21/07/2016 FENGER FRG-660A+ – Triple Shielded Coaxial Cable

Ομοαξονικό καλώδιο υψηλής ποιότητας για απαιτητικές εγκαταστάσεις!

Το FRG-660A+ της Fenger είναι ομοαξονικό καλώδιο υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για δίκτυα Multimedia με χρήση στο κανάλι επιστροφής. Διαθέτει τριπλή θωράκιση (Class A+) παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεταφορά σήματος TV/Video με χαμηλή παρεμβολή LTE. Αυτό το καλώδιο είναι η ιδανική επιλογή αν επιθυμείτε μια τέλεια τηλεοπτική εικόνα, χωρίς pixelation.

Το καλώδιο FRG-660A+ είναι κατάλληλο για μετάδοση σημάτων SAT-IF, DTT και εφαρμογών Multimedia. Οι χαμηλές τιμές εξασθένισης που προκύπτουν οφείλονται τόσο στον κεντρικό αγωγό πάχους 1,13mm από καθαρό χαλκό όσο και στο foam polyethylene του διηλεκτρικού. Η σύγχρονη τεχνολογία gas injection και skin-foam-skin προσθέτει ηλεκτρική ανθεκτικότητα και αντοχή σε κάμψη και άλλων τύπων μηχανική καταπόνηση.

LZSH Jacket
Ο εξωτερικός μανδύας του καλωδίου κατασκευάζεται από λευκό LSZH (Low Smoke Zero Halogen), καθιστώντας το FRG-660A+ κατάλληλο για κάθε εγκατάσταση σε δημόσια κτίρια και σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπου υπάρχει παρουσία πολλών ανθρώπων (π.χ. ξενοδοχεία, πλοία, νοσοκομεία, σχολεία, τράπεζες, σταθμούς του μετρό, κινηματογράφους, θέατρα, αεροδρόμια, κλπ).

PE Jacket
Ο εξωτερικός μανδύας του καλωδίου κατασκευάζεται από μαύρο PE (Polyethylene), καθιστώντας το FRG-660A+ κατάλληλο για εξωτερική ή υπόγεια χρήση. Συνιστούμε ιδιαίτερα αυτή την έκδοση με εξωτερική επένδυση από PE γιατί είναι απλά πιο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
Κατάλληλο για Triple-play και Multimedia
Υψηλή απόδοση ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις
Υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής
Σήμανση μέτρησης για γρήγορη ανίχνευση της ποσότητας που καταναλώνεται
Τριπλή θωράκιση – 60% κάλυψη πλέγματος

Εξαιρετικά καλές ιδιότητες θωράκισης
Πληροί τις απαιτήσεις της Κλάσης A+ σύμφωνα με το πρότυπο EN 50117
Κατάλληλο για χρήση στο εύρος του καναλιού επιστροφής από 5…65 MHz
Προστασία LTE – πλέγμα επικασσιτερωμένου χαλκού και 2 στρώσεις από φύλλο αλουμινίου προστατεύουν τα σήματα από εξωτερικές παρεμβολές

Τυπικές περιοχές εφαρμογής
Συστήματα διανομής SAT-IF
Συστήματα διανομής CATV
Εφαρμογές με αυξημένες απαιτήσεις θωράκισης


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

FENGER FRG-660A+ LZSH White, Plastic Reel 100m
Κωδικός Προϊόντος: 527171

FENGER FRG-660A+ LZSH White, Plastic Reel 250m
Κωδικός Προϊόντος: 527172

FENGER FRG-660A+ PE Black, Plastic Reel 100m
Κωδικός Προϊόντος: 527177

FENGER FRG-660A+ PE Black, Plastic Reel 250m
Κωδικός Προϊόντος: 527178