Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Cleaning Tools

Ο καθαρισμός των συνδετήρων οπτικής ίνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην λειτουργία του δικτύου της οπτικής ίνας, …και ο έλεγχος και καθαρισμός αυτών των συνδετήρων είναι καθοριστικής σημασίας για την αξιοπιστία του. Η διαδικασία καθαρισμού της οπτικής ίνας είναι απαραίτητη και κρίσιμη. Οι συνδετήρες χρειάζονται καθάρισμα και συντήρηση ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοπιστία και απόδοση του συστήματος. Τα κατάλληλα εργαλεία και αναλώσιμα διατίθενται από την Kosmosat.