Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Optical LNBs

Η διανομή SAT-IF μέσω οπτικών ινών επιτρέπει την παροχή σε αρκετά νοικοκυριά σε μεγάλες αποστάσεις, να τροφοδοτούνται από ένα κεντρικό δορυφορικό κάτοπτρο. Το σύστημα FibreMDU Optical LNB αποτελείται από έναν μετατροπέα χαμηλού θορύβου και έναν Οπτικό Πομπό. Το LNB στοιβάζει τις 4 SAT-IF ζώνες μιας δορυφορικής θέσης σε μια εξαιρετικά ευρυζωνική IF των 950…5450 MHz. Έτσι, καθιστά δυνατή την μετάδοση των 4 ζωνών SAT-IF μέσω ενός καλωδίου οπτικής ίνας.