Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ενισχυτές Ιστού

Ο ενισχυτής ιστού (masthead) είναι συνήθως εγκατεστημένος στον ιστό που κρατά την κεραία της τηλεόρασης σας. Η ιδέα είναι να βρίσκεται όσο πιο κοντά στην κεραία, ώστε να  λαμβάνει την καλύτερη ποιότητα και την υψηλότερη ισχύ σήματος που μπορεί. Χρησιμοποιείται σε μικρές εγκαταστάσεις και συνήθως είναι εξοπλισμένος με εισόδους ζώνης (VHF/UHF) με ρυθμιζόμενη απολαβή. Τροφοδοτείται μέσω του ομοαξονικού καλωδίου από μονάδα τροφοδοσίας που είναι εγκατεστημένη στον εσωτερικό της οικίας.