Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Σας ενημερώνουμε ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών, η Kosmosat θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.
 

IKUhot H

Τα νέα ψηφιακά πακέτα διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης "IKUhot H" της IKUSI, αποτελούνται από τις επαγγελματικές 4-πλές μονάδες HTI-404 με universal εισόδους και universal εξόδους. Δέχονται δηλαδή στην είσοδό τους Free To Air δορυφορικά ή επίγεια ή καλωδιακά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S/S2, DVB-T/T2 και DVB-C, παρέχοντας στην έξοδο τους ψηφιακά κανάλια RF με στάθμη 85 dBμV, διαμορφωμένα σε DVB-C ή DVB-T. Στην κάθε μία από τις τέσσερις εξόδους της κάθε μονάδας, μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε κανάλια από τις τέσσερις εισόδους (τεχνολογία pool). Τα νέα επίγεια streams αποδίδονται στην έξοδο του συστήματος σε RF από 47 έως 862 MHz – σε οποιαδήποτε κανάλια και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα.