Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Σας ενημερώνουμε ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών, η Kosmosat θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Compact Line

Η σειρά "Compact" της Lemco περιλαμβάνει τρία all-in-one μοντέλα, τα οποία προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εγγύησης καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Το SCL-814CT δέχεται έως και 8 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2), επίγειες (DVB-T/T2) ή καλωδιακές (DVB-C) εισόδους και να τις μετατρέπει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου, με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 8 εισόδους και να το αναθέσει σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία. Το SCL-414CT δέχεται έως και 4 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2), επίγειες (DVB-T/T2) ή καλωδιακές (DVB-C) εισόδους με τέσσερα CAM modules και να τις μετατρέπει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει επίσης τεχνολογία “pool”, χάρις στην οποία μπορεί οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 4 εισόδους να ανατεθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους. Το HCL-804CT δέχεται έως και 8 πηγές HDMI, τις οποίες μπορεί να τις μετατρέψει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει κι αυτό τεχνολογία “pool”, δηλαδή οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 8 εισόδους HDMI μπορεί να ανατεθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους.