Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

Compact Line

Η σειρά Compact της Lemco περιλαμβάνει τρία all-in-one μοντέλα, τα οποία προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εγγύησης καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. 

Το SCL-814CT δέχεται έως και 8 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2), επίγειες (DVB-T/T2) ή καλωδιακές (DVB-C) εισόδους και να τις μετατρέπει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου, με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 8 εισόδους και να το αναθέσει σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία. 

Το SCL-414CT δέχεται έως και 4 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2), επίγειες (DVB-T/T2) ή καλωδιακές (DVB-C) εισόδους με τέσσερα CAM modules και να τις μετατρέπει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει επίσης τεχνολογία “pool”, χάρις στην οποία μπορεί οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 4 εισόδους να ανατεθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους. 

Το HCL-804CT δέχεται έως και 8 πηγές HDMI, τις οποίες μπορεί να τις μετατρέψει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου με ταυτόχρονη διανομή των προγραμμάτων σε IP μέσω Gbit IP streaming. Υποστηρίζει κι αυτό τεχνολογία “pool”, δηλαδή οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 8 εισόδους HDMI μπορεί να ανατεθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους.