Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

IKUhot IPTV

Τα νέα ψηφιακά πακέτα διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης "IKUhot IPTV" της IKUSI, αποτελούνται από τις επαγγελματικές 4-πλές μονάδες HTI-424 με universal εισόδους και universal εξόδους. Δέχονται δηλαδή στην είσοδο τους δορυφορικά ή επίγεια ή καλωδιακά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S/S2, DVB-T/T2 και DVB-C, παρέχοντας στην έξοδο τους όλα τα κανάλια, διαμορφωμένα σε IPTV ή DVB-C ή DVB-T.

Στην κάθε μία από τις τέσσερις εξόδους της κάθε μονάδας, μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε κανάλια από τις τέσσερις εισόδους (τεχνολογία pool). Τα νέα επίγεια streams αποδίδονται στην έξοδο του συστήματος σε IPTV ή RF από 47 έως 862 MHz – σε οποιαδήποτε κανάλια και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα. Έχουν δυνατότητα πλήρους επεξεργασίας πινάκων, έτσι ώστε μετά από αλλαγή περιεχομένου στην είσοδο να μην απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοράσεων. Διαθέτουν δύο CI τα οποία αποκωδικοποιούν τα σήματα και από τις τέσσερις εισόδους (τεχνολογία pool) και είναι συμβατά με την αποκωδικοποίηση της ΕΡΤ και της Digea από τις 3ο Εast με ένα μόνο ProCAM BISS.