Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Όργανα Μέτρησης

Οι παράμετροι των σημάτων, όπως η ένταση του πεδίου και τα επίπεδα εισόδου χρήσιμων αλλά και ανεπιθύμητων σημάτων, τα επίπεδα θορύβου και παρεμβολών, οι παράμετροι των ενισχυτών σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των υπόλοιπων στοιχείων του δικτύου διανομής, καθώς και πολλές άλλες παράμετροι, επηρεάζουν την συνολική ποιότητα του συστήματος κεραίας. Η γνώση των παραμέτρων είναι η βάση για το βέλτιστο σχεδιασμό εγκαταστάσεων κεραίας.

Οι περισσότερες από αυτές μπορούν να μετρηθούν χρησιμοποιώντας μετρητές στάθμης σήματος. Η διεξαγωγή τέτοιων μετρήσεων δεν είναι χάσιμο χρόνου, αλλά ουσιαστικό στάδιο για τη σωστή σχεδίαση και σε επόμενο βήμα - ακόμα πιο σημαντικό - τον έλεγχο των εκτελούμενων εργασιών.

Οι μετρήσεις σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ορθότητα του σχεδιασμού και της εφαρμογής του, καθώς και να βρείτε γρήγορα τα σφάλματα που τυχόν προκύψουν.

Η Kosmosat προσφέρει μια πλήρη σειρά από όργανα και accessories για όλες τις μετρήσεις που χρειάζεται να γίνουν κατά τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των δικτύων σας.