Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

Fenger HT1Y4 Professional IR Extender System

[Σύνδεση για προβολή τιμών]
521301
Παρακαλούμε συνδεθείτε για παραγγελία

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε συνδεθεί.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Επαγγελματικό Σύστημα Επέκτασης IR με 1 IR Receiver και 4 IR Emitters

Η μοντέρνα οικογένεια αγαπάει να κρύβει όλες τις συσκευές audio/video του home theater και τα καλώδια στα ντουλάπια ώστε να διατηρεί τον εξοπλισμό καθαρό και τακτοποιημένο. Ωστόσο, ο τηλεχειρισμός των συσκευών A/V στο ντουλάπι μπορεί να είναι απογοητευτικός λόγω της αδυναμίας διελεύσεως του σήματος από το τηλεχειριστήριο προς τα συστήματα A/V. Το HT1Y4 της Fenger είναι ένα επαγγελματικό ενσύρματο σύστημα επέκτασης IR για τον έλεγχο συσκευών A/V. Είναι ιδανικό για επέκταση του σήματος IR στις συσκευές σας οι οποίες είναι κρυμμένες σε ένα χώρο ψυχαγωγίας ή σε ντουλάπι.

Υποστήριξη RC-MM – The Pro Difference
Το επαγγελματικό σύστημα HT1Y4 προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως μικρότερο μέγεθος, αισθητικό σχεδιασμό και βελτιωμένη συμβατότητα. Αυτό το επαγγελματικό σύστημα υποστηρίζει σήματα dual-band IR αλλά δεν σταματάει εκεί, το HT1Y4 Pro υποστηρίζει το πρωτόκολλο RC-MM.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το RC-MM είναι ένα νέο πρωτόκολλο IR με πολύ μικρότερα κύματα απ’ ότι ένα τυπικό σήμα IR και χρησιμοποιεί λιγότερη ισχύ. Το πρωτόκολλο RC-MM γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο σε μεγάλα εμπορικά σήματα.

Πως Λειτουργεί

Το HT1Y4 Pro Kit περιλαμβάνει ένα IR Receiver, ένα Junction Box (το οποίο λειτουργεί σαν αναμεταδότης σήματος), δύο διπλά IR Emitters και ένα τροφοδοτικό switch-mode. Το IR Receiver είναι μία μικρή συσκευή Target η οποία επικοινωνεί απευθείας με το τηλεχειριστήριό σας. Μπορεί να τοποθετηθεί στην πρόσοψη της HD τηλεόρασής σας ή οπουδήποτε στο δωμάτιο, αλλά το IR Receiver πρέπει να έχει οπτική επαφή με το τηλεχειριστήριό σας.

Το IR Receiver λαμβάνει τις εντολές του τηλεχειριστηρίου σας και στέλνει το σήμα στο Junction Box (το οποίο μπορείτε να κρύψετε πίσω από τοίχο ή ντουλάπι).

Το Junction Box στη συνέχεια αναμεταδίδει το σήμα μέσω του IR Emitter (συνδεδεμένο στο Junction Box). Το A/V σύστημά σας θα λάβει το σήμα/εντολή από το IR Emitter και θα αντιδράσει ανάλογα. (Το IR Emitter να τοποθετείται στον αισθητήρα IR της συγκεκριμένης συσκευής A/V).

Παραδείγματα Εφαρμογής

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1: Το σύστημα HT1Y4 επιτρέπει στον χρήστη τον τηλεχειρισμό έως ΤΕΣΣΑΡΩΝ συσκευών A/V. Ο χρήστης μπορεί να προμηθευτεί επιπλέον IR Emitters εάν επιθυμεί να επεκτείνει το τηλεχειρισμό σε περισσότερες από τέσσερις συσκευές Audio/Video.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2: 
Αυτό το επαγγελματικό IR Extender Κit επιτρέπει επίσης στον οικιακό χρήστη τον τηλεχειρισμό από ένα άλλο σημείο όπως τα υπνοδωμάτια, αν οι συσκευές A/V στο σαλόνι είναι συνδεδεμένες με τις τηλεοράσεις στα υπνοδωμάτια. Ο χρήστης μπορεί να προμηθευτεί επιπλέον IR Receivers εάν επιθυμεί τον τηλεχειρισμό των συσκευών A/V από περισσότερα υπνοδωμάτια.


FAQ: Λειτουργεί το σύστημα HT1Y4 με Set-top boxes COSMOTE TV και NOVA TV;

ΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!! Απλά βεβαιωθείτε ότι το IR Emitter είναι τοποθετημένο στη σωστή θέση του Set-Top Box. Δείτε τις παρακάτω εικόνες...

COSMOTE TV (NS1110)

.

COSMOTE TV (NS2000)

.

Nova Box (HD831)

.

Nova Box (IRD3001)


.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

GENERAL
Receiving Frequency 34 ~ 60 KHz (RC-MM protocol)
Emitting Frequency: 38 KHz
Receiving Distance: > 8 meters
Emitting Distance: > 10 cm
Power Consumption: 5V DC, 100mA (max.)
Jack Size: 3.5 mm

DIMENSION
Junction Box: 103(L) x 47(W) x 23(H) mm
IR Receiver Cable Length: 1.5 meters
Dual Eye IR Emitter Cable Length: 3 meters

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Junction Box
1 x IR Receiver Cable
2 x Dual Eye IR Emitter Cable
1 x Power Adapter 5V DC, 500 mA
1 x User Manual

Έγγραφα Υποστήριξης

FENGER HT1Y4 – Specifications Sheet