Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

HDMI cable - Professional series

Αυτά τα καλώδια HDMI εξασφαλίζουν αξιόπιστη μετάδοση των δεδομένων σας σύμφωνα με το τρέχον πρότυπο HDMI 1.4. Τα καλώδια της σειράς Professional είναι πολύ υψηλής ποιότητας! Ένα περίβλημα από νάιλον προστατεύει το καλώδιο από ζημιές. Επιπλέον, ο πλήρης μεταλλικός σύνδεσμος είναι πολύ ανθεκτικός, παρέχει τη βέλτιστη εφαρμογή και αντέχει στη συχνή αλλαγή του. Ένας υψηλότερος βαθμός θωράκισης από παρεμβολές υπογραμμίζει την αξιόπιστη ποιότητα μετάδοσης αυτής της σειράς καλωδίων. Η έκδοση HDMI 1.4 είναι κατάλληλη για όλα τα υπάρχοντα εξαρτήματα A/V με σύνδεση HDMI. Υποστηρίζονται αναλύσεις Video μέχρι 4K x 2K, καθώς και σήματα μετάδοσης 3D, Ethernet και Audio. Τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά καλώδια μεταφέρουν τα δεδομένα σας με την υψηλότερη ποιότητα!