Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αιτήσεις Επιστροφής

Επιστροφή Προϊόντων προς Επισκευή


Για την αποτελεσματική επισκευή των προϊόντων, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εξουσιοδότησης επιστροφής προϊόντων (RMA) με:

  • Στοιχεία επιχείρησης και το πρόσωπο επικοινωνίας
  • Στοιχεία προϊόντος και Serial Number εάν είναι δυνατόν
  • Ακριβή περιγραφή σφάλματος
  • Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο πακέτο

Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα εξουσιοδότησης επιστροφής προϊόντων επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Αριθμός Εξουσιοδότησης Επιστροφής Προϊόντων (RMA)

Να χρησιμοποιείτε πάντα τον αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής προϊόντων (RMA) κατά την αποστολή εμπορευμάτων στην Kosmosat. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας για να πάρετε έναν αριθμό RMA για τα προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν και σημειώστε τον αριθμό στην αποστολή σας.

Επιστροφή Προϊόντων που αφορά Πίστωση


Η επιστροφή προϊόντων που αφορά πίστωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν συμφωνίας με το Τμήμα Πωλήσεων της Kosmosat. Το Τμήμα Πωλήσεων σας ενημερώνει για τον αριθμό επιστροφής (RMA) που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την επιστροφή των προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Είναι απαραίτητη η χρήση των αριθμών εξουσιοδότησης επιστροφής (RMA) κατά την επιστροφή των προϊόντων.

KOSMOSAT ΑΕ
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Email: support@kosmosat.gr