Η Fagor Electrónica εξαγόρασε την Triax Digital Solutions

12/03/2024
από alexis dourbetas
Η Fagor Electrónica εξαγόρασε την Triax Digital Solutions

Η Fagor Electrónica εξαγόρασε την Triax Digital Solutions, μια εταιρεία με πολύτιμη τεχνογνωσία, στην οποία θέλει να δώσει συνέχεια, καθώς με αυτή την εξαγορά επιτρέπει την ανάπτυξη των δύο ιστορικών εταιρειών του κλάδου - δεδομένου ότι η προέλευση της Triax Digital Solutions ανάγεται στην IKUSI Multimedia.

LEMCO® PRO Line digital headend

06/03/2024
από alexis dourbetas
LEMCO® PRO Line digital headend

Η απόλυτη λύση ψηφιακού headend με ασυναγώνιστες επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Αυτό το ολοκληρωμένο και προηγμένο προϊόν είναι η επιτομή της καινοτομίας, με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που καλύπτουν όλα τα βιομηχανικά πρότυπα (DVB-S/S2/S2X, DVB-T/T2/C, HDMI & IP) και μια πραγματικά ευέλικτη λύση που μπορεί να αποδώσει σήματα μέσω DVB-T/C και IP ταυτόχρονα, καθιστώντας τη σειρά PRO τέλεια επιλογή για τον κλάδο της φιλοξενίας.

SIGNAL FIRE® AI-10A Optical Fiber Fusion Splicer Kit

02/02/2024
από alexis dourbetas
SIGNAL FIRE® AI-10A Optical Fiber Fusion Splicer Kit

Το Signal Fire AI-10A είναι συγκολλητής σύντηξης οπτικής ίνας τέταρτης γενιάς, που συνδυάζει συγκολλητή ίνας και ηλεκτρικό κόφτη σε ένα μηχάνημα μικρού μεγέθους, μικρού βάρους και εύκολο στη χρήση. Το AI-10A διαθέτη ενσωματωμένο ηλεκτρικό κόφτη ακριβείας - αφού τοποθετηθεί η ίνα, κλείνετε το κάλυμμα και κόβεται αυτόματα. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7800mAh η οποία διαθέτει αρκετή ενέργεια ώστε να πραγματοποιήσει περίπου 240 συγκολλήσεις και θερμάνσεις. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας του AI-10A είναι ≤3.5 ώρες.

ALPSAT® AS07STCA 4K Combo Field Signal Meter

18/12/2023
από alexis dourbetas
ALPSAT® AS07STCA 4K Combo Field Signal Meter

Ο μετρητής σήματος AS07STCA 4K είναι μια ελαφριά, φορητή και εργονομική συσκευή, σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση σε εγκαταστάσεις αναλογικών και ψηφιακών συστημάτων τηλεόρασης. Επιτρέπει μετρήσεις και ανάλυση φάσματος  στο εύρος 45~2150 MHz, για δορυφορική ζώνη DVB-S/S2, καλωδιακή τηλεοπτική ζώνη DVB-C (ANNEX A/B/C), για επίγεια τηλεοπτική ζώνη DVB-T/T2 (ISDB-T) και ζώνες 5G (700 MHz), 4G (800 MHz), GSM (900 MHz, 1800 MHz), 3G UMTS (2100 MHz). Ο μετρητής διαθέτει επίσης διάφορες λειτουργίες εισόδου, όπως CCTV (AHD/TVI/CVI), HDMI και CVBS video για εγκαταστάτες συστημάτων. 

RiSUN® CAT6 UTP 4PR 23AWG CU LSZH Eca White Cable

13/12/2023
από alexis dourbetas
RiSUN® CAT6 UTP 4PR 23AWG CU LSZH Eca White Cable

Το καλώδιο CAT6 UTP 23AWG CU της RiSUN με 4 συνεστραμμένα ζεύγη είναι ιδανικό για χρήση σε δίκτυα επικοινωνίας δεδομένων, για την μετάδοση σημάτων τηλεφωνίας, Internet και σημάτων video/TV. Τα καλώδια κατηγορίας 6 έχουν σχεδιαστεί για δίκτυα υψηλής ποιότητας, όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης. Το όριο εύρους ζώνης είναι 250 MHz. Οι ταχύτητες μεταφοράς που υποστηρίζονται είναι 10/100/1000 Mbit/s σε αποστάσεις έως 100 μέτρα και 10 Gbit/s για μικρότερες αποστάσεις. Τα μονόκλωνα σύρματα του καλωδίου είναι κατασκευασμένα από 100% χαλκό. Το καλώδιο συσκευάζεται σε τμήματα μήκους 100 και 305 μέτρων.

LEMCO® OLT-10T | Οπτικό LNB με είσοδο επίγειας κεραίας

28/11/2023
από alexis dourbetas
LEMCO® OLT-10T Οπτικό LNB με είσοδο TER

Η μονάδα OLT-10T της Lemco μπορεί να μετατρέψει δορυφορικά και επίγεια σήματα RF σε οπτικά σήματα και στη συνέχεια, μέσω του παθητικού οπτικού δικτύου (PON), να τα διανείμει σε έως 64 οπτικούς δέκτες που βρίσκονται σε ακτίνα 10 Km. Η διανομή του οπτικού σήματος γίνεται μέσω ενός καλωδίου μονότροπης ίνας 9/125. Το παρεχόμενο τροφοδοτικό 12V είναι εξοπλισμένο με βιδωτό συνδετήρα τύπου F που μπορεί να συνδεθεί στο LNB μέσω ομοαξονικού καλωδίου.

RELOOK® High Gain EasyConnect LNBs

11/09/2023
από alexis dourbetas
RELOOK® High Gain EasyConnect LNBs

Tα RELOOK High Gain EasyConnect LNBs παρέχουν υψηλής απόδοσης λήψη σε σχέση με τα τυπικά LNBs. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα βιομηχανικής ποιότητας, είναι η ιδανική λύση για εγκαταστάσεις με δύσκολες συνθήκες λήψης. Αυτά τα LNBs εξασφαλίζουν τη λήψη σημάτων από έναν δορυφόρο και τη διανομή τους σε ένα (Single), δύο (Twin) και τέσσερα (Quad) Tuners ή μέσω Quattro σε πολλαπλά Tuners. Η τεχνολογία Slim Feed επιτρέπει την τοποθέτηση των LNBs το ένα κοντά στο άλλο ώστε ν' αποκτήσουν πρόσβαση σε δορυφόρους που βρίσκονται συνήθως πολύ κοντά σε τροχιακή θέση. Επιπλέον, τα Relook LNBs διαθέτουν ισχυρή θωράκιση για τα σήματα LTE.

Λύσεις IKUGaF για αναμετάδοση σήματος TV

02/09/2023
από alexis dourbetas
Λύσεις IKUGaF για αναμετάδοση σήματος TV

Ψηφιακά Gap Fillers για επέκταση κάλυψης τηλεοπτικού σήματος των περιοχών που δεν καλύπτονται από τον Χάρτη Συχνοτήτων.

TRIAX® TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις

15/06/2023
από alexis dourbetas
TRIAX TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις

TRIAX TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις με 17 εισόδους και 17 εξόδους κορμού, κατάλληλοι για διανομή δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε συστήματα μικρού έως μεγάλου μεγέθους. Διατίθενται με 8, 12, 16, 24 και 32 εξόδους συνδρομητών και τροφοδοτούνται από το εξωτερικό τροφοδοτικό TMS PSU είτε απευθείας είτε μέσω των γραμμών κορμού SAT. Η σειρά TMS 17 C προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, με συμπαγή σχεδιασμό για εγκαταστάσεις ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.

SATLINK® ST-6502 HD Modulator

24/04/2023
από alexis dourbetas
SATLINK® ST-6502 HD Modulator

Ο ST-6502 της SATLINK® είναι ένας οικονομικός ψηφιακός διαμορφωτής που δέχεται στην είσοδο σήμα HD και παρέχει στην έξοδο σήμα RF COFDM σε εύρος συχνοτήτων VHF και UHF.  Έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνει είσοδο HD και υποστηρίζει τυπική κωδικοποίηση H.264. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την μεταφορά σημάτων HD από δορυφορικό δέκτη, κάμερα παρακολούθησης ή media player σε τηλεοράσεις LCD ή set-top boxes. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σειρά με άλλους διαμορφωτές ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των καναλιών στο ομοαξονικό καλωδιακό σύστημα TV.

SIGNAL FIRE® ZS1000 Mini OTDR

23/02/2023
από alexis dourbetas
SIGNAL FIRE® ZS1000 Mini OTDR

Το ZS1000 της Signal Fire είναι ένα οπτικό ανακλασίμετρο (OTDR) που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ανάκλασης, την εκτίμηση της απώλειας και την ανάλυση συμβάντων στις οπτικές διαδρομές. Η προσιτή τιμή και οι καλές παράμετροι της συσκευής είναι οι λόγοι για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στη δοκιμή οπτικών δικτύων, από συνδέσεις point-to-point έως συστήματα FTTH. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του OTDR είναι η πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών σε μια σύνδεση/διαδρομή χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε τίποτα στην άλλη άκρη της σύνδεσης/διαδρομής.  

TRIAX Cast: Μεγαλύτερη ευκολία streaming για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου

09/01/2023
από alexis dourbetas
TRIAX® Cast: More streaming convenience for hotel guests
Η TRIAX παρουσιάζει τη νέα της λύση streaming για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Με το TRIAX Cast, οι επισκέπτες μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο πολυμέσων από τις δικές τους συσκευές στην τηλεόραση του δωματίου του ξενοδοχείου. Μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό Netflix, Cosmote TV, ΕΟΝ TV, Vodafone TV ή την πρόσβασή τους στα Amazon Prime Video, Disney+, Sky... κλπ.

TRIAX headends: ΝΕΑ χαρακτηριστικά για το compact headend TDcH

21/10/2022
από alexis dourbetas
TRIAX headends: ΝΕΑ χαρακτηριστικά για το compact headend TDcH

Μελλοντική και ευέλικτη λύση με πολλαπλές επιλογές αναβάθμισης

Το TDcH compact headend αναβαθμίζεται τώρα εύκολα ώστε να υποστηρίζει παρακολούθηση IP-In και SNMP μέσω μιας νέας άδειας χρήσης λογισμικού (2.4.0). Η αναβάθμιση του λογισμικού ενεργοποιεί επίσης τις ενδείξεις LED στις εισόδους και τις εξόδους. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη άμεσα και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα τρέχοντα και προηγούμενα μοντέλα...

Νέα σειρά Πολυδιακοπτών TMS/CKR από την TRIAX

30/09/2022
από alexis dourbetas
Νέα σειρά Πολυδιακοπτών TMS/CKR από την TRIAX

Αυτόνομοι πολυδιακόπτες για μία ή δύο δορυφορικές θέσεις με 5 ή 9 εισόδους και 8, 12, 16, 24 ή 32 εξόδους, κατάλληλοι για διανομή δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε πολυκατοικίες και συγκροτήματα μικρού και μεσαίου μεγέθους...

Νέοι ενισχυτές ευρείας ζώνης DA100 από την Lemco

10/06/2022
από alexis dourbetas
LEMCO® DA100 Full Band Amplifiers

Ενισχυτές ευρείας ζώνης DA100 που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και απόλυτη ηλεκτρομαγνητική θωράκιση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες...