Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

EDISION HDMI Modulator Xtend. Νέος ψηφιακός διαμορφωτής με HDMI LOOP, RF LOOP και IR Over COAX !!!

27/08/2019
από alexis dourbetas
EDISION HDMI Modulator Xtend

Η νέα προηγμένη πρόταση ψηφιακού διαμορφωτή HD από την EDISION, είναι το ολοκαίνουριο HDMI Modulator Xtend. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι:

  • Κατασκευή τύπου δέκτη η οποία επιτρέπει και οριζόντια τοποθέτηση
  • HDMI LOOP για απεικόνιση της πηγής HDMI σε μία τηλεόραση στο σημείο του Modulator
  • RF LOOP για μίξη σημάτων από κεραία TV
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ IR, μέσω ομοαξονικού καλωδίου, για την μεταφορά των εντολών του τηλεχειριστηρίου, από το σημείο θέασης στο σημείο του Modulator

Ikusi ONE+ and ONE+ SAT Programmable Digital Amplifiers

29/07/2019
από alexis dourbetas
Ikusi ONE+ and ONE+ SAT Programmable Digital Amplifiers

Οι ONE+ και ONE+ SAT της IKUSI είναι προγραμματιζόμενοι ψηφιακοί ενισχυτές, σχεδιασμένοι να φιλτράρουν επιλεκτικά τα τηλεοπτικά κανάλια. Ιδανική λύση για την διαχείριση σημάτων σε διαφορετικές συχνότητες και εύρος. Κατάλληλοι για κοινές εγκαταστάσεις κεραίας (συστήματα MATV & SMATV) σε πολυκατοικίες, κατοικίες, ξενοδοχεία, ξενώνες, εξοχικές κατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.

Edision Quad HDMI DVB-T MPEG-4 Modulator

08/05/2019
από alexis dourbetas
Edision Quad HDMI DVB-T MPEG-4 Modulator

Ο ψηφιακός 4-κάναλος HDMI διαμορφωτής της EDISION έχει 2 εξόδους επίγειου ψηφιακού DVB-T/ISDB-T, VHF/UHF MPEG-4 σήματος. Διαθέτει έτοιμες και πολύ εύκολες ρυθμίσεις για κάθε τύπο εγκατάστασης. Δέχεται από 1 έως 4 συσκευές A/V με έξοδο HDMI (όπως δέκτες δορυφορικού & επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, κάμερες, DVD, DVR, Digital Signage, κλπ.) και παράγει στις 2 εξόδους του επίγειο ψηφιακό σήμα DVB-T/ISDB-T MPEG-4 με ανάλυση έως Full HD 1080p30 και με επιλογή εξόδου σε μπάντα VHF ή UHF.

Νέα καλώδια CAT6 από την IKUSI

29/03/2019
από alexis dourbetas
Νέα καλώδια CAT6 από την IKUSI

Τα νέα καλώδια CAT6 της IKUSI με 4 συνεστραμμένα ζεύγη είναι ιδανικά για χρήση σε δίκτυα επικοινωνίας δεδομένων, για την μετάδοση σημάτων τηλεφωνίας, Internet και σημάτων Video/TV. Τα καλώδια κατηγορίας 6 έχουν σχεδιαστεί για δίκτυα υψηλής ποιότητας, όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης. Το όριο εύρους ζώνης είναι 250 MHz. Οι ταχύτητες μεταφοράς που υποστηρίζονται είναι 10/100/1000 Mbit/s σε αποστάσεις έως 100 μέτρα και 10 Gbit/s για μικρότερες αποστάσεις. Τα καλώδια συσκευάζονται σε τμήματα μήκους 305 μέτρων.

Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

06/03/2019
από alexis dourbetas
Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

Η IKUSI εμπλουτίζει τη σειρά Transmodulators HTI με τη μονάδα 424, η οποία διαθέτει 4 εισόδους από τις οποίες μπορεί να λαμβάνει 4 DVB-T/T2, DVB-S/S2 ή DVB-C multiplex και να τα «μεταμορφώνει» σε 4 κανάλια εξόδου DVB-T ή DVB-C ή σε MPTS/SPTS streams από την Ethernet. 

Fenger HT1Y4 Professional IR Extender System

15/10/2018
από alexis dourbetas
Fenger HT1Y4 Professional IR Extender System

Επαγγελματικό Σύστημα Επέκτασης IR με 1 IR Receiver και 4 IR Emitters

Η μοντέρνα οικογένεια αγαπάει να κρύβει όλες τις συσκευές audio/video του home theater και τα καλώδια στα ντουλάπια ώστε να διατηρεί τον εξοπλισμό καθαρό και τακτοποιημένο. Ωστόσο, ο τηλεχειρισμός των συσκευών A/V στο ντουλάπι μπορεί να είναι απογοητευτικός λόγω της αδυναμίας διελεύσεως του σήματος από το τηλεχειριστήριο προς τα συστήματα A/V. Το HT1Y4 της FENGER είναι ένα επαγγελματικό ενσύρματο σύστημα επέκτασης IR για τον έλεγχο συσκευών A/V. Είναι ιδανικό για επέκταση του σήματος IR στις συσκευές σας οι οποίες είναι κρυμμένες σε ένα χώρο ψυχαγωγίας ή σε ντουλάπι.

Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

08/10/2018
από alexis dourbetas
Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

IKUSI HTI HEADEND

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA της IKUSI, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς Transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα από 4 ανεξάρτητες πηγές δορυφορικών, επιγείων ή καλωδιακών καναλιών και παρέχουν τα λαμβανόμενα σήματα στην έξοδο τους σε μορφή DVB-C ή DVB-T ή/και IPTV. 

Fenger HDV-E50C HDMI Extender over Single CAT5e/6 cable with IR

21/06/2018
από alexis dourbetas
Fenger HDV-E50C HDMI Extender over Single CAT5e/6 cable with IR

Το HDV-E50C HDMI Extender της FENGER επιτρέπει την μετάδοση σημάτων Audio/Video και IR σε απόσταση έως 50 μέτρα μέσω ενός καλωδίου CAT5e/6. Η ενσωματωμένη λειτουργία EDID αυξάνει τη συμβατότητα μεταξύ της πηγής και της οθόνης προβολής. Με ένα μόνο καλώδιο CAT5e/6, οι πηγές υψηλής ευκρίνειας με έξοδο HDMI μπορούν να συνδεθούν σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας με εισόδους HDMI σε μεγάλες αποστάσεις. Deep color video, DTS-HD ή Dolby TrueHD audio υποστηρίζονται και είναι συμβατά με το HDMI Extender. Επιπλέον, το HDMI Extender είναι εξοπλισμένο με διέλευση IR που επιτρέπει τον έλεγχο της πηγής από την πλευρά της οθόνης.

Biokal RG59 Premium CCTV Cable, PE Jacket

13/06/2018
από alexis dourbetas
Biokal RG59 Premium CCTV Cable, PE Jacket

Το RG59 Premium της BIOKAL είναι ομοαξονικό καλώδιο 75 Ohm για κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV). Το καλώδιο επιτρέπει στους εγκαταστάτες να τρέξουν το σήμα video σε κάμερες ασφαλείας (αναλογικές κάμερες CCTV, 720p και 1080p HD). Το RG59 Premium που διαθέτει η BIOKAL έχει μονόκλωνο κεντρικό αγωγό από καθαρό χαλκό (Bare Copper) και θωράκιση από πλέγμα καθαρού χαλκού. Αυτός είναι ο καλύτερος τύπος ομοαξονικού καλωδίου που χρησιμοποιείται για CCTV και HD CCTV εγκαταστάσεις. Καλώδιο RG59 με κεντρικό αγωγό από επιχαλκωμένο χάλυβα (CCS) που είναι κατασκευασμένο για καλωδιακή τηλεόραση (CATV) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV).

Lemco HDMOD 3B με HDMI Loop-through & Bluetooth

01/06/2018
από alexis dourbetas
LEMCO HDMOD 3B με HDMI Loop-through & Bluetooth

Ο HDMOD-3B της LEMCO είναι ένας High Definition DVB-T ψηφιακός διαμορφωτής τηλεόρασης υψηλών προδιαγραφών και αξιοπιστίας. Διαθέτει μία είσοδο HDMI (υποστηρίζει πραγματικό HDCP) καθώς και μία έξοδο HDMI (Loop-through), συμπιέζει το σήμα με τη χρήση αλγορίθμου H.264 HD και το διαμορφώνει σε ένα κανάλι RF ψηφιακής τηλεόρασης, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 300 744. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τον διαμορφωτή εξ' αποστάσεως, με την χρήση της διασύνδεσης Bluetooth μέσω Smartphone ή Tablet, αφού πρώτα έχει πραγματοποιήσει λήψη της εφαρμογής “Lemco”.

EasySplicer MK2 Fiber Optic Fusion Splicer Kit

07/05/2018
από alexis dourbetas
EasySplicer MK2 Fiber Optic Fusion Splicer Kit

Το EasySplicer MK2 είναι ένα Fusion Splicer Σουηδικής κατασκευής, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση σε εγκαταστάσεις οπτικής ίνας. Είναι μικρό και εύχρηστο ώστε να το έχετε μαζί σας σε οποιαδήποτε εργασία. Η κατασκευή του είναι πολύ στιβαρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ο σχεδιασμός του διαφέρει λίγο από τα άλλα Fusion Splicers καθώς έχει κατασκευαστεί με βάση τον εγκαταστάτη/χρήστη. Πολλά από τα Splicers της αγοράς είναι δύσκολα στην χρήση και προϋποθέτουν αρκετή εκπαίδευση πριν την λειτουργία τους. Το EasySplicer MK2 είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση της χρήσης του. Δεν χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να μάθει κάποιος να χρησιμοποιεί το EasySplicer MK2 και να αρχίσει να εργάζεται με αυτό.

Edision MultiFINDER Satellite, Terrestrial, Cable & CCTV Testing Instrument

23/02/2018
από alexis dourbetas
Edision MultiFINDER Satellite, Terrestrial, Cable & CCTV Testing Instrument

Το MultiFINDER της EDISION είναι ένα πρωτοποριακό, όλα-σε-ένα, ηλεκτρονικό όργανο μετρήσεων, για εγκαταστάσεις τηλεοπτικών συστημάτων (Δορυφορικού και Επίγειου Ψηφιακού) αλλά και για εγκαταστάσεις CCTV! Το MultiFINDER μεταξύ άλλων σας παρέχει: Μέτρηση Δορυφορικού, Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού τηλεοπτικού σήματος και ενσωματωμένο CCTV Tester! «Διαβάζει» HEVC Η.265 στο TV tuner και διαθέτει: Αναλυτή Φάσματος, Constellation, έξοδο τροφοδοσίας προς LNB και Επίγεια Κεραία, 6000 κανάλια μνήμη και λίστα Αγαπημένων. Για τις CCTV εγκαταστάσεις σας, δίνει εικόνα από σήμα καμερών AHD, TVI, CVI, CVBS με είσοδο BNC και AV, ενώ παρέχει και DC τροφοδοσία καμερών, RS485 για PTZ, BNC και HDMI & AV εξόδους για εικόνα/δοκιμή σε ανεξάρτητη οθόνη, HDMI & AV εισόδους για δοκιμή δεκτών και συσκευών Audio/Video! Τα πλούσια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επίσης: 7'' οθόνη LCD, αποσπώμενη μπαταρία Λιθίου 6300mAh, USB WiFi σύνδεση για YouTube, RSS, Καιρό, ενώ είναι και αναβαθμίσιμο μέσω USB & HTTP. Επιπλέον, μέσα στην εργοστασιακή του συσκευασία περιλαμβάνει: Θήκη προστασίας, Τσάντα μεταφοράς, Τηλεχειριστήριο, Φορτιστή αυτοκινήτου, Καλώδιο Jack-AV, Jack-RS232, BNC-BNC, DC αντάπτορα και τροφοδοτικό!

Ikusi MAW-201 Analog Single Full Band Modulator, Output 85 dBuV

02/02/2018
από alexis dourbetas
Ikusi MAW-201 Analog Single Full Band Modulator, Output 85 dBuV

Ο MAW-201 της IKUSI είναι ένας μονοφωνικός DSB μονός διαμορφωτής RF ο οποίος λειτουργεί σε όλη την περιοχή των συχνοτήτων της ζώνης VHF/UHF. Δέχεται σαν είσοδο ένα αναλογικό σήμα CVBS καθώς και μονοφωνικό ήχο και αναλαμβάνει να τα διαμορφώσει σε κάποια επιθυμητή συχνότητα RF των συστημάτων B/G/D/K/I/L/M/N/Australia.

Ikusi ATP400-C60 Apartment Amplifier 1 input 4 outputs 47~790 MHz

05/01/2018
από alexis dourbetas
Ikusi ATP400-C60 Apartment Amplifier 1 input 4 outputs 47~790 MHz

Ο ATP400-C60 της IKUSI είναι ένας ενισχυτής ευρείας ζώνης (47~790 MHz) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος σε μικρού μεγέθους εγκαταστάσεις. Η κομψή και μοντέρνα στέγαση ενσωματώνει τον ενισχυτή RF και την μονάδα τροφοδοσίας.

Lemco HDMOD-Q1 Quad Input HD Digital DVB-T MPEG4 Modulator

04/01/2018
από alexis dourbetas
Lemco HDMOD-Q1 Quad Input HD Digital DVB-T MPEG4 Modulator

Ο HDMOD-Q1 της Lemco είναι ένας ψηφιακός διαμορφωτής DVB-T MPEG4 Full High Definition, ο οποίος μπορεί να λαμβάνει ταυτόχρονα τέσσερα HDMI σήματα από δορυφορικούς δέκτες, Media players, συστήματα CCTV ή κάθε άλλη πηγή με έξοδο HDMI, ώστε να τα διαμορφώσει και μέσω της εξόδου RF (VHF & UHF) να τα διανέμει στο υπάρχον ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης, σε μορφή τεσσάρων ανεξάρτητων ψηφιακών καναλιών DVB-T (COFDM) με ανάλυση Full HD 1080p.