Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

EasySplicer MK2 Fiber Optic Fusion Splicer Kit

07/05/2018
από alexis dourbetas
EasySplicer MK2 Fiber Optic Fusion Splicer Kit

Το EasySplicer MK2 είναι ένα Fusion Splicer Σουηδικής κατασκευής, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση σε εγκαταστάσεις οπτικής ίνας. Είναι μικρό και εύχρηστο ώστε να το έχετε μαζί σας σε οποιαδήποτε εργασία. Η κατασκευή του είναι πολύ στιβαρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ο σχεδιασμός του διαφέρει λίγο από τα άλλα Fusion Splicers καθώς έχει κατασκευαστεί με βάση τον εγκαταστάτη/χρήστη. Πολλά από τα Splicers της αγοράς είναι δύσκολα στην χρήση και προϋποθέτουν αρκετή εκπαίδευση πριν την λειτουργία τους. Το EasySplicer MK2 είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση της χρήσης του. Δεν χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να μάθει κάποιος να χρησιμοποιεί το EasySplicer MK2 και να αρχίσει να εργάζεται με αυτό.

Edision MultiFINDER Satellite, Terrestrial, Cable & CCTV Testing Instrument

23/02/2018
από alexis dourbetas
Edision MultiFINDER Satellite, Terrestrial, Cable & CCTV Testing Instrument

Το MultiFINDER της EDISION είναι ένα πρωτοποριακό, όλα-σε-ένα, ηλεκτρονικό όργανο μετρήσεων, για εγκαταστάσεις τηλεοπτικών συστημάτων (Δορυφορικού και Επίγειου Ψηφιακού) αλλά και για εγκαταστάσεις CCTV! Το MultiFINDER μεταξύ άλλων σας παρέχει: Μέτρηση Δορυφορικού, Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού τηλεοπτικού σήματος και ενσωματωμένο CCTV Tester! «Διαβάζει» HEVC Η.265 στο TV tuner και διαθέτει: Αναλυτή Φάσματος, Constellation, έξοδο τροφοδοσίας προς LNB και Επίγεια Κεραία, 6000 κανάλια μνήμη και λίστα Αγαπημένων. Για τις CCTV εγκαταστάσεις σας, δίνει εικόνα από σήμα καμερών AHD, TVI, CVI, CVBS με είσοδο BNC και AV, ενώ παρέχει και DC τροφοδοσία καμερών, RS485 για PTZ, BNC και HDMI & AV εξόδους για εικόνα/δοκιμή σε ανεξάρτητη οθόνη, HDMI & AV εισόδους για δοκιμή δεκτών και συσκευών Audio/Video! Τα πλούσια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επίσης: 7'' οθόνη LCD, αποσπώμενη μπαταρία Λιθίου 6300mAh, USB WiFi σύνδεση για YouTube, RSS, Καιρό, ενώ είναι και αναβαθμίσιμο μέσω USB & HTTP. Επιπλέον, μέσα στην εργοστασιακή του συσκευασία περιλαμβάνει: Θήκη προστασίας, Τσάντα μεταφοράς, Τηλεχειριστήριο, Φορτιστή αυτοκινήτου, Καλώδιο Jack-AV, Jack-RS232, BNC-BNC, DC αντάπτορα και τροφοδοτικό!

Ikusi MAW-201 Analog Single Full Band Modulator, Output 85 dBuV

02/02/2018
από alexis dourbetas
Ikusi MAW-201 Analog Single Full Band Modulator, Output 85 dBuV

Ο MAW-201 της IKUSI είναι ένας μονοφωνικός DSB μονός διαμορφωτής RF ο οποίος λειτουργεί σε όλη την περιοχή των συχνοτήτων της ζώνης VHF/UHF. Δέχεται σαν είσοδο ένα αναλογικό σήμα CVBS καθώς και μονοφωνικό ήχο και αναλαμβάνει να τα διαμορφώσει σε κάποια επιθυμητή συχνότητα RF των συστημάτων B/G/D/K/I/L/M/N/Australia.

Ikusi ATP400-C60 Apartment Amplifier 1 input 4 outputs 47~790 MHz

05/01/2018
από alexis dourbetas
Ikusi ATP400-C60 Apartment Amplifier 1 input 4 outputs 47~790 MHz

Ο ATP400-C60 της IKUSI είναι ένας ενισχυτής ευρείας ζώνης (47~790 MHz) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του τηλεοπτικού σήματος σε μικρού μεγέθους εγκαταστάσεις. Η κομψή και μοντέρνα στέγαση ενσωματώνει τον ενισχυτή RF και την μονάδα τροφοδοσίας.

Lemco HDMOD-Q1 Quad Input HD Digital DVB-T MPEG4 Modulator

04/01/2018
από alexis dourbetas
Lemco HDMOD-Q1 Quad Input HD Digital DVB-T MPEG4 Modulator

Ο HDMOD-Q1 της Lemco είναι ένας ψηφιακός διαμορφωτής DVB-T MPEG4 Full High Definition, ο οποίος μπορεί να λαμβάνει ταυτόχρονα τέσσερα HDMI σήματα από δορυφορικούς δέκτες, Media players, συστήματα CCTV ή κάθε άλλη πηγή με έξοδο HDMI, ώστε να τα διαμορφώσει και μέσω της εξόδου RF (VHF & UHF) να τα διανέμει στο υπάρχον ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης, σε μορφή τεσσάρων ανεξάρτητων ψηφιακών καναλιών DVB-T (COFDM) με ανάλυση Full HD 1080p.

Edision Single HD Input Digital DVB-T MPEG4 Modulator Lite

03/01/2018
από alexis dourbetas
Edision Single HD Input Digital DVB-T MPEG4 Modulator Lite

Νέος EDISION ψηφιακός διαμορφωτής μονής εισόδου με έξοδο επίγειου ψηφιακού σήματος DVB-T MPEG4. Δέχεται σήμα από κάθε συσκευή A/V με έξοδο HDMI (δέκτες δορυφορικού και επίγειου τηλεοπτικού σήματος, κάμερες, DVD, DVR και κάθε άλλη πηγή με έξοδο HDMI) και παράγει DVB-T MPEG4 επίγειο ψηφιακό σήμα έως Full High Definition 1080p, με επιλογή εξόδου σε ζώνη VHF ή UHF. Παρέχει εξαιρετική ποιότητα σήματος στην έξοδο του, σε συνδυασμό με αξιόπιστη λειτουργία και σταθερή απόδοση, σε κάθε διάταξη εγκατάστασης. Διαθέτει θύρα USB για λειτουργία CONFIG DATA. H λειτουργία FAST PRE-CONFIG παρέχει 50 ΕΤΟΙΜΑ & ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ IDs για πολύ εύκολο προγραμματισμό, εάν εγκαταστήσετε 2 ή περισσότερους διαμορφωτές στο ίδιο ομοαξονικό δίκτυο.