RELOOK® High Gain EasyConnect LNBs

11/09/2023
από alexis dourbetas
RELOOK® High Gain EasyConnect LNBs

Tα RELOOK High Gain EasyConnect LNBs παρέχουν υψηλής απόδοσης λήψη σε σχέση με τα τυπικά LNBs. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα βιομηχανικής ποιότητας, είναι η ιδανική λύση για εγκαταστάσεις με δύσκολες συνθήκες λήψης. Αυτά τα LNBs εξασφαλίζουν τη λήψη σημάτων από έναν δορυφόρο και τη διανομή τους σε ένα (Single), δύο (Twin) και τέσσερα (Quad) Tuners ή μέσω Quattro σε πολλαπλά Tuners. Η τεχνολογία Slim Feed επιτρέπει την τοποθέτηση των LNBs το ένα κοντά στο άλλο ώστε ν' αποκτήσουν πρόσβαση σε δορυφόρους που βρίσκονται συνήθως πολύ κοντά σε τροχιακή θέση. Επιπλέον, τα Relook LNBs διαθέτουν ισχυρή θωράκιση για τα σήματα LTE.

Λύσεις IKUGaF για αναμετάδοση σήματος TV

02/09/2023
από alexis dourbetas
Λύσεις IKUGaF για αναμετάδοση σήματος TV

Ψηφιακά Gap Fillers για επέκταση κάλυψης τηλεοπτικού σήματος των περιοχών που δεν καλύπτονται από τον Χάρτη Συχνοτήτων.

TRIAX® TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις

15/06/2023
από alexis dourbetas
TRIAX TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις

TRIAX TMS 17 C – Πολυδιακόπτες Cascade για 4 δορυφορικές θέσεις με 17 εισόδους και 17 εξόδους κορμού, κατάλληλοι για διανομή δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε συστήματα μικρού έως μεγάλου μεγέθους. Διατίθενται με 8, 12, 16, 24 και 32 εξόδους συνδρομητών και τροφοδοτούνται από το εξωτερικό τροφοδοτικό TMS PSU είτε απευθείας είτε μέσω των γραμμών κορμού SAT. Η σειρά TMS 17 C προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, με συμπαγή σχεδιασμό για εγκαταστάσεις ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.

SATLINK® ST-6502 HD Modulator

24/04/2023
από alexis dourbetas
SATLINK® ST-6502 HD Modulator

Ο ST-6502 της SATLINK® είναι ένας οικονομικός ψηφιακός διαμορφωτής που δέχεται στην είσοδο σήμα HD και παρέχει στην έξοδο σήμα RF COFDM σε εύρος συχνοτήτων VHF και UHF.  Έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνει είσοδο HD και υποστηρίζει τυπική κωδικοποίηση H.264. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την μεταφορά σημάτων HD από δορυφορικό δέκτη, κάμερα παρακολούθησης ή media player σε τηλεοράσεις LCD ή set-top boxes. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σειρά με άλλους διαμορφωτές ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των καναλιών στο ομοαξονικό καλωδιακό σύστημα TV.

SIGNAL FIRE® ZS1000 Mini OTDR

23/02/2023
από alexis dourbetas
SIGNAL FIRE® ZS1000 Mini OTDR

Το ZS1000 της Signal Fire είναι ένα οπτικό ανακλασίμετρο (OTDR) που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ανάκλασης, την εκτίμηση της απώλειας και την ανάλυση συμβάντων στις οπτικές διαδρομές. Η προσιτή τιμή και οι καλές παράμετροι της συσκευής είναι οι λόγοι για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στη δοκιμή οπτικών δικτύων, από συνδέσεις point-to-point έως συστήματα FTTH. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του OTDR είναι η πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών σε μια σύνδεση/διαδρομή χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε τίποτα στην άλλη άκρη της σύνδεσης/διαδρομής.  

TRIAX Cast: Μεγαλύτερη ευκολία streaming για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου

09/01/2023
από alexis dourbetas
TRIAX® Cast: More streaming convenience for hotel guests
Η TRIAX παρουσιάζει τη νέα της λύση streaming για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Με το TRIAX Cast, οι επισκέπτες μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο πολυμέσων από τις δικές τους συσκευές στην τηλεόραση του δωματίου του ξενοδοχείου. Μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό Netflix, Cosmote TV, ΕΟΝ TV, Vodafone TV ή την πρόσβασή τους στα Amazon Prime Video, Disney+, Sky... κλπ.

TRIAX headends: ΝΕΑ χαρακτηριστικά για το compact headend TDcH

21/10/2022
από alexis dourbetas
TRIAX headends: ΝΕΑ χαρακτηριστικά για το compact headend TDcH

Μελλοντική και ευέλικτη λύση με πολλαπλές επιλογές αναβάθμισης

Το TDcH compact headend αναβαθμίζεται τώρα εύκολα ώστε να υποστηρίζει παρακολούθηση IP-In και SNMP μέσω μιας νέας άδειας χρήσης λογισμικού (2.4.0). Η αναβάθμιση του λογισμικού ενεργοποιεί επίσης τις ενδείξεις LED στις εισόδους και τις εξόδους. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη άμεσα και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα τρέχοντα και προηγούμενα μοντέλα...

Νέα σειρά Πολυδιακοπτών TMS/CKR από την TRIAX

30/09/2022
από alexis dourbetas
Νέα σειρά Πολυδιακοπτών TMS/CKR από την TRIAX

Αυτόνομοι πολυδιακόπτες για μία ή δύο δορυφορικές θέσεις με 5 ή 9 εισόδους και 8, 12, 16, 24 ή 32 εξόδους, κατάλληλοι για διανομή δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε πολυκατοικίες και συγκροτήματα μικρού και μεσαίου μεγέθους...

Νέοι ενισχυτές ευρείας ζώνης DA100 από την Lemco

10/06/2022
από alexis dourbetas
LEMCO® DA100 Full Band Amplifiers

Ενισχυτές ευρείας ζώνης DA100 που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και απόλυτη ηλεκτρομαγνητική θωράκιση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες...

CommScope® CNT-400 PE Coaxial Cable

23/05/2022
από alexis dourbetas
CommScope® CNT-400 PE Coaxial Cable
CommScope® CNT-400 Ομοαξονικό καλώδιο πλέγματος 50 Ohm, μαύρο PE

Το CommScope® CNT-400 έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές προκλήσεις οπουδήποτε χρειάζεστε στιβαρές και χαμηλής απώλειας λύσεις καλωδίου πλέγματος. Αυτό το εξαιρετικά εύκαμπτο καλώδιο αποδίδει αξιόπιστα σε κάθε περίσταση... 

TDcH Compact Headend από την Triax

12/04/2022
από elli kyriazi
TDcH Compact Headend από την Triax

Νέο προϊόν με την πιο πρόσφατη τεχνολογία

Το νέο TDcH είναι χτισμένο σε μια νέα πλατφόρμα αιχμής όπου πολλές λειτουργίες βασίζονται σε λογισμικό.

Αυτή η πλατφόρμα λογισμικού ωφελεί τους πελάτες, καθώς θα μπορούν να αναβαθμίσουν το ήδη εγκατεστημένο TDcH τους με νέες εκδόσεις λογισμικού και έτσι να έχουν πάντα διαθέσιμες τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. 

Στο νέο TDcH η Triax δεν έχει συμπεριλάβει μόνο δημοφιλείς λειτουργίες από το high-end headend TDX, όπως Multiplexing μέσω τεχνολογίας IP Pool, διαχείριση PID και EPG, αλλά και νέες δυνατότητες, όπως Πολυδιακόπτης SCR και λειτουργία πολλαπλών γλωσσών...

Νέος οπτικός πομπός FTX-110 από την Fenger

21/03/2022
από alexis dourbetas
Νέος οπτικός πομπός FTX-110 από την Fenger

Ο νέος FTX-110 της Fenger είναι ένας υψηλής απόδοσης οπτικός πομπός CATV 1GHz, ειδικά σχεδιασμένος για δίκτυα HFC και Fiber-To-The-Home. Με μικρό μέγεθος και χαμηλή κατανάλωση, μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός δικτύου μικρής δομής. Αυτό το προϊόν υιοθετεί στοιχείο ενίσχυσης GaAs και DFB laser με χαμηλό θόρυβο και καλό δείκτη γραμμικότητας. Η διαμόρφωση του DFB laser είναι κατάλληλη για διανομή των ψηφιακών σημάτων DVB-T/Τ2, DVB-C & DAB στο εύρος συχνοτήτων 45~1002 MHz. Το καλής ποιότητας κύκλωμα ελέγχου AGC, με το μεγάλο εύρος στάθμης εισόδου, εξασφαλίζει σταθερή στάθμη εξόδου και βελτιώνει την σταθερότητα του συστήματος. Ο FTX-110 παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση στους χρήστες των καλωδιακών δικτύων...

Νέα σειρά ενισχυτών NBS 700 από την Ikusi

12/01/2022
από alexis dourbetas
Νέα σειρά ενισχυτών NBS 700 από την Ikusi
Επίγειοι Ενισχυτές Headend 

Ενισχύουν, ισοσταθμίζουν και συνδυάζουν αναλογικά ή ψηφιακά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σήματα σε εγκαταστάσεις μικρού μεγέθους.

Κύρια Χαρακτηριστικά...

Νέα σειρά καλωδίων HDMI™ από την Lemco

05/01/2022
από alexis dourbetas
Νέα σειρά καλωδίων HDMI™ από την Lemco

Με αυτή τη σειρά καλωδίων HDMI™ υψηλής ταχύτητας με Ethernet, μπορείτε εύκολα και άνετα να συνδέσετε τη συσκευή σας HDMI™ στην τηλεόραση HD, Ultra HD 4K ή άλλη συσκευή HDMI™. Αυτά τα καλώδια υποστηρίζουν αναλύσεις έως Ultra HD 4K@60Hz και μέγιστο εύρος ζώνης 18 Gbit/s. Εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης & ήχου όσον αφορά τόσο την καθαρότητα της εικόνας όσο και την ευκρίνεια του ήχου.

Νέο οπτικό headend OTx από την Global Invacom

11/11/2021
από alexis dourbetas
Νέο οπτικό headend OTx από την Global Invacom

Το OTx 1310 KIT από την Global Invacom αντικαθιστά τη λειτουργικότητα των οπτικών LNB και ODU32. Είναι πλήρως συμβατό με όλες τις υπάρχουσες συσκευές FibreIRS και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μελλοντική συμβατότητα. Το KIT περιλαμβάνει τη μονάδα μετατροπής OTx με μήκος κύματος 1310nm, Wideband LNB και τροφοδοτικό 20V DC.