Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

FENGER Z306 Triple Zone IR Extender Kit

16/09/2020
από alexis dourbetas
Fenger Z306 Triple Zone IR Extender Kit

Το Z306 IR Extender Kit Τριπλής Ζώνης της FENGER ενισχύει το σήμα IR από το τηλεχειριστήριο, επιτρέποντας σας ευελιξία στην τοποθέτηση του εξοπλισμού Audio/Video. Χρησιμοποιώντας το Kit μπορείτε να κρύψετε τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του τηλεχειρισμού του... 

IKUSI ONE Compact Programmable Digital Amplifier

19/06/2020
από alexis dourbetas
IKUSI ONE Compact Programmable Digital Amplifier

Ο ONE Compact της IKUSI είναι προγραμματιζόμενος ψηφιακός ενισχυτής, σχεδιασμένος να φιλτράρει επιλεκτικά τα τηλεοπτικά κανάλια. Κατάλληλος για εγκαταστάσεις κεραίας (MATV) σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες ή μικρά/μεσαία ξενοδοχεία, είναι η ιδανική λύση για την διαχείριση σημάτων σε διαφορετικές συχνότητες και εύρος. 

IKUSI JSBA103-C60 Mast Amplifier & Power Supply Kit

09/06/2020
από alexis dourbetas
IKUSI JSBA103-C60 Mast Amplifier & Power Supply Kit

Το Kit JSBA103-C60 αποτελείται από δύο μέρη, μια εξωτερική μονάδα ενίσχυσης του τηλεοπτικού σήματος (SBA103-C60) για τοποθέτηση στον ιστό του συστήματος κεραίας και μια εσωτερική μονάδα (APB-224-M) που τροφοδοτεί με τάση +24V την εξωτερική μονάδα ενίσχυσης. Η μονάδα τροφοδοσίας τοποθετείται σε εσωτερικούς χώρους και συνδέεται με την εξωτερική μονάδα μέσω του ομοαξονικού καλωδίου RF.

Signal Fire AI-9 Optical Fiber Fusion Splicer Kit

13/04/2020
από alexis dourbetas
Signal Fire AI-9 Optical Fiber Fusion Splicer Kit

Το AI-9 είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς συγκολλητών οπτικής ίνας της Signal Fire, το οποίο χρησιμοποιείται με επιτυχία σε ποικίλες κατηγορίες εγκαταστάσεων οπτικών ινών για αρκετά χρόνια. Χάρη στην τελειοποίηση του λογισμικού και στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας συγκόλλησης, ολόκληρη η διαδικασία έχει ελαχιστοποιηθεί σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Νέα σειρά Πολυδιακοπτών LMS από την LEMCO

12/02/2020
από alexis dourbetas
Νέα σειρά Πολυδιακοπτών LMS από την LEMCO

Οι νέοι Πολυδιακόπτες LMS της LEMCO χρησιμοποιούν εξαρτήματα νέας γενιάς που παρέχουν μηδενική βλάβη θύρας, λειτουργούν σε χαμηλά επίπεδα σήματος με υψηλή απομόνωση και έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας χρησιμοποιώντας μια μονάδα τροφοδοσίας SMPS. Η εξωτερική θήκη κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από ZAMAK, παρέχοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, υψηλή αντοχή ακόμη και στα πιο ακραία περιβάλλοντα και ανώτερη ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.

Νέα σειρά Micro headends από την LEMCO

15/01/2020
από alexis dourbetas
New Micro Line headends by Lemco

Τα νέα Micro headends της LEMCO διαθέτουν ultra-compact μέγεθος και εξαιρετική απόδοση. Έρχονται σε σασί αλουμινίου και είναι εξοπλισμένα με διπλό τροφοδοτικό που εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία. Διατίθενται σε 3 σειρές MLH, MLC & MLF με διαφορετικά χαρακτηριστικά, καλύπτοντας διαφορετικές απαιτήσεις διανομής του τηλεοπτικού σήματος, χρησιμοποιώντας τεχνολογία DVB-T ή DVB-C ή IPTV. Η σειρά Micro απευθύνεται σε μικρές και πολύ μικρές εγκαταστάσεις που επιθυμούν μια ποιοτική λύση διανομής τηλεοπτικών προγραμμάτων, κρατώντας όμως το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Νέα σειρά διαμορφωτών HDMOD-5 από την LEMCO

06/11/2019
από alexis dourbetas
HDMOD-5 Digital Modulators by LEMCO

Η νέα σειρά HDMOD-5 (έκδοση Light, Standard και Full) της LEMCO, αποτελείται από ποιοτικούς και αξιόπιστους ψηφιακούς διαμορφωτές οικιακής χρήσης που μετατρέπουν τα σήματα εισόδου Audio & Video σε ένα κανάλι RF DVB-T. Διαθέτουν μία είσοδο HDMI (υποστηρίζει HDCP) καθώς και μία έξοδο HDMI loop-through. Η άριστη ανάλυση εικόνας (Full HD 1080P) καθώς και η εξαιρετική ποιότητα διαμόρφωσης (MER~35dB) καθιστούν τη σειρά HDMOD-5 ιδανική λύση για διανομή ψηφιακού σήματος (SD/HD) από ένα Set-Top Box, DVD player ή σύστημα ασφαλείας CCTV, σε δίκτυο CATV χρησιμοποιώντας τεχνολογία DVB-T.

EDISION HDMI Modulator Xtend. Νέος ψηφιακός διαμορφωτής με HDMI LOOP, RF LOOP και IR Over COAX !!!

27/08/2019
από alexis dourbetas
EDISION HDMI Modulator Xtend

Η νέα προηγμένη πρόταση ψηφιακού διαμορφωτή HD από την EDISION, είναι το ολοκαίνουριο HDMI Modulator Xtend. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι:

  • Κατασκευή τύπου δέκτη η οποία επιτρέπει και οριζόντια τοποθέτηση
  • HDMI LOOP για απεικόνιση της πηγής HDMI σε μία τηλεόραση στο σημείο του Modulator
  • RF LOOP για μίξη σημάτων από κεραία TV
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ IR, μέσω ομοαξονικού καλωδίου, για την μεταφορά των εντολών του τηλεχειριστηρίου, από το σημείο θέασης στο σημείο του Modulator

Ikusi ONE+ and ONE+ SAT Programmable Digital Amplifiers

29/07/2019
από alexis dourbetas
Ikusi ONE+ and ONE+ SAT Programmable Digital Amplifiers

Οι ONE+ και ONE+ SAT της IKUSI είναι προγραμματιζόμενοι ψηφιακοί ενισχυτές, σχεδιασμένοι να φιλτράρουν επιλεκτικά τα τηλεοπτικά κανάλια. Ιδανική λύση για την διαχείριση σημάτων σε διαφορετικές συχνότητες και εύρος. Κατάλληλοι για κοινές εγκαταστάσεις κεραίας (συστήματα MATV & SMATV) σε πολυκατοικίες, κατοικίες, ξενοδοχεία, ξενώνες, εξοχικές κατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.

Edision Quad HDMI DVB-T MPEG-4 Modulator

08/05/2019
από alexis dourbetas
Edision Quad HDMI DVB-T MPEG-4 Modulator

Ο ψηφιακός 4-κάναλος HDMI διαμορφωτής της EDISION έχει 2 εξόδους επίγειου ψηφιακού DVB-T/ISDB-T, VHF/UHF MPEG-4 σήματος. Διαθέτει έτοιμες και πολύ εύκολες ρυθμίσεις για κάθε τύπο εγκατάστασης. Δέχεται από 1 έως 4 συσκευές A/V με έξοδο HDMI (όπως δέκτες δορυφορικού & επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, κάμερες, DVD, DVR, Digital Signage, κλπ.) και παράγει στις 2 εξόδους του επίγειο ψηφιακό σήμα DVB-T/ISDB-T MPEG-4 με ανάλυση έως Full HD 1080p30 και με επιλογή εξόδου σε μπάντα VHF ή UHF.

Νέα καλώδια CAT6 από την IKUSI

29/03/2019
από alexis dourbetas
Νέα καλώδια CAT6 από την IKUSI

Τα νέα καλώδια CAT6 της IKUSI με 4 συνεστραμμένα ζεύγη είναι ιδανικά για χρήση σε δίκτυα επικοινωνίας δεδομένων, για την μετάδοση σημάτων τηλεφωνίας, Internet και σημάτων Video/TV. Τα καλώδια κατηγορίας 6 έχουν σχεδιαστεί για δίκτυα υψηλής ποιότητας, όπου απαιτείται υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης. Το όριο εύρους ζώνης είναι 250 MHz. Οι ταχύτητες μεταφοράς που υποστηρίζονται είναι 10/100/1000 Mbit/s σε αποστάσεις έως 100 μέτρα και 10 Gbit/s για μικρότερες αποστάσεις. Τα καλώδια συσκευάζονται σε τμήματα μήκους 305 μέτρων.

Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

06/03/2019
από alexis dourbetas
Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

Η IKUSI εμπλουτίζει τη σειρά Transmodulators HTI με τη μονάδα 424, η οποία διαθέτει 4 εισόδους από τις οποίες μπορεί να λαμβάνει 4 DVB-T/T2, DVB-S/S2 ή DVB-C multiplex και να τα «μεταμορφώνει» σε 4 κανάλια εξόδου DVB-T ή DVB-C ή σε MPTS/SPTS streams από την Ethernet. 

Fenger HT1Y4 Professional IR Extender System

15/10/2018
από alexis dourbetas
Fenger HT1Y4 Professional IR Extender System

Επαγγελματικό Σύστημα Επέκτασης IR με 1 IR Receiver και 4 IR Emitters

Η μοντέρνα οικογένεια αγαπάει να κρύβει όλες τις συσκευές audio/video του home theater και τα καλώδια στα ντουλάπια ώστε να διατηρεί τον εξοπλισμό καθαρό και τακτοποιημένο. Ωστόσο, ο τηλεχειρισμός των συσκευών A/V στο ντουλάπι μπορεί να είναι απογοητευτικός λόγω της αδυναμίας διελεύσεως του σήματος από το τηλεχειριστήριο προς τα συστήματα A/V. Το HT1Y4 της FENGER είναι ένα επαγγελματικό ενσύρματο σύστημα επέκτασης IR για τον έλεγχο συσκευών A/V. Είναι ιδανικό για επέκταση του σήματος IR στις συσκευές σας οι οποίες είναι κρυμμένες σε ένα χώρο ψυχαγωγίας ή σε ντουλάπι.

Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

08/10/2018
από alexis dourbetas
Nέα ClassA επαγγελματική σειρά ΗΤΙ από την IKUSI

IKUSI HTI HEADEND

Η επαγγελματική σειρά HTI από την ClassA της IKUSI, απευθύνεται στα ξενοδοχεία μεσαίου επιπέδου και δυναμικότητας και είναι μία από τις λίγες πλέον επαγγελματικές λύσεις με ευρωπαϊκό σχεδιασμό και υλοποίηση, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Περιλαμβάνει τους νέους 4πλούς Transmodulators HTI-404 & HTI-424, οι οποίοι δέχονται σήματα από 4 ανεξάρτητες πηγές δορυφορικών, επιγείων ή καλωδιακών καναλιών και παρέχουν τα λαμβανόμενα σήματα στην έξοδο τους σε μορφή DVB-C ή DVB-T ή/και IPTV. 

Fenger HDV-E50C HDMI Extender over Single CAT5e/6 cable with IR

21/06/2018
από alexis dourbetas
Fenger HDV-E50C HDMI Extender over Single CAT5e/6 cable with IR

Το HDV-E50C HDMI Extender της FENGER επιτρέπει την μετάδοση σημάτων Audio/Video και IR σε απόσταση έως 50 μέτρα μέσω ενός καλωδίου CAT5e/6. Η ενσωματωμένη λειτουργία EDID αυξάνει τη συμβατότητα μεταξύ της πηγής και της οθόνης προβολής. Με ένα μόνο καλώδιο CAT5e/6, οι πηγές υψηλής ευκρίνειας με έξοδο HDMI μπορούν να συνδεθούν σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας με εισόδους HDMI σε μεγάλες αποστάσεις. Deep color video, DTS-HD ή Dolby TrueHD audio υποστηρίζονται και είναι συμβατά με το HDMI Extender. Επιπλέον, το HDMI Extender είναι εξοπλισμένο με διέλευση IR που επιτρέπει τον έλεγχο της πηγής από την πλευρά της οθόνης.