Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συνεργασίες

Κατασκευαστές & Εμπορικά Σήματα Προϊόντων που προσφέρονται από την KOSMOSAT AE

Η Kosmosat συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες κατασκευής εξοπλισμού λήψης, επεξεργασίας και διανομής επίγειων και δορυφορικών σημάτων καθώς και εξοπλισμού Audio Visual. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρείες αυτές και το μεγάλο φάσμα των προϊόντων που διαθέτουν.

Εμπορικά Σήματα Ιδιοκτησίας της KOSMOSAT AE


Με το εμπορικό σήμα FENGER η εταιρεία εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την λήψη, επεξεργασία και διανομή σημάτων Video, Audio και Data. Το εμπορικό σήμα FENGER εγγυάται τόσο την καλή απόδοση όσο και τη συμμόρφωση των πραγματικών παραμέτρων των προϊόντων με αυτές που αναφέρονται στις προδιαγραφές τους.

Οι Πελάτες μας

Εταιρείες Εγκατάστασης Εξοπλισμού TV/SAT και Εξειδικευμένα Καταστήματα Πώλησης
Αυτοί είναι οι κύριοι πελάτες μας. Σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους κατασκευαστές και εμπορικά σήματα εξασφαλίζουμε την καλύτερη αγοραστική αξία. Παρέχουμε πολλές ολοκληρωμένες λύσεις – πλήρεις προσφορές εξοπλισμού και υποστήριξη από το Τεχνικό Τμήμα μας. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από το κατάστημα της εταιρείας ή μέσω του σύγχρονου online καταστήματος (B2B), στο οποίο ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει πρόσβαση στις τιμές πώλησης.