Συνεργασίες

Κατασκευαστές & Εμπορικά Σήματα Προϊόντων που προσφέρονται από την KOSMOSAT AE

Η Kosmosat συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες κατασκευής εξοπλισμού λήψης, επεξεργασίας και διανομής επίγειων και δορυφορικών σημάτων καθώς και εξοπλισμού Audio Visual. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις εταιρείες αυτές και το μεγάλο φάσμα των προϊόντων που διαθέτουν.

Εμπορικά Σήματα Ιδιοκτησίας της KOSMOSAT AE


Με το εμπορικό σήμα FENGER η εταιρεία εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την λήψη, επεξεργασία και διανομή σημάτων video, audio και data. Το εμπορικό σήμα FENGER εγγυάται τόσο την καλή απόδοση όσο και τη συμμόρφωση των πραγματικών παραμέτρων των προϊόντων με αυτές που αναφέρονται στις προδιαγραφές τους.

Οι Πελάτες μας

Εταιρείες Εγκατάστασης Εξοπλισμού TV/SAT και Εξειδικευμένα Καταστήματα Πώλησης
Αυτοί είναι οι κύριοι πελάτες μας. Σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους κατασκευαστές και εμπορικά σήματα εξασφαλίζουμε την καλύτερη αγοραστική αξία. Παρέχουμε πολλές ολοκληρωμένες λύσεις – πλήρεις προσφορές εξοπλισμού και υποστήριξη από το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από το κατάστημα της εταιρείας ή μέσω του σύγχρονου online καταστήματος (B2B), στο οποίο ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει πρόσβαση στις τιμές πώλησης.