Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Optical IRS

Η διανομή SAT-IF μέσω οπτικών ινών επιτρέπει την παροχή σε αρκετά νοικοκυριά σε μεγάλες αποστάσεις, να τροφοδοτούνται από ένα κεντρικό δορυφορικό κάτοπτρο. Το σύστημα FibreIRS σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μία δέσμη SAT μαζί με ομοαξονικά σήματα DTT, DAB & FM στην μονάδα του οπτικού πομπού η οποία μετατρέπει όλα τα σήματα σε μία οπτική έξοδο. Η μετάδοση πραγματοποιείται σχεδόν χωρίς απώλειες των σημάτων λόγω του οπτικού καλωδίου. Η οπτική ίνα διαθέτει γαλβανική απομόνωση, ενισχύοντας έτσι την αντικεραυνική προστασία.