Προσοχή! Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το kosmosat.gr αποδέχεστε τη χρήση τους. Αποδοχή

Επεξεργασία Σημάτων

Το κέντρο επεξεργασίας σημάτων είναι η καρδιά του συστήματος της καλωδιακής τηλεόρασης για αναλογικά ή ψηφιακά σήματα. Χειρίζεται πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των σημάτων που λαμβάνει από επίγειες και δορυφορικές μεταδόσεις ή τηλεοπτικά σήματα από πηγές εικόνας και ήχου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για διανομή στους χρήστες ενός καλωδιακού δικτύου.

Ένα σύστημα headend μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά λογικός και ανέξοδος τρόπος για να προσφέρουμε ποικιλία και ποιότητα στους συνδρομητές, σε δίκτυα πολλαπλών κατοικιών. Αλλά η αξία για τους συνδρομητές εξαρτάται πλήρως από την ευελιξία του. Τόσο η προσφορά των τηλεοπτικών καναλιών όσο και οι απαιτήσεις των καταναλωτών, μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά τη διάρκεια ζωής ενός νέου συστήματος.

Μια λύση που είναι δύσκολο ή δαπανηρό να αλλάξει, θα περιορίσει την ελευθερία επιλογής των συνδρομητών και ενδεχομένως να είναι μια επιπλέoν οικονομική επιβάρυνση!