Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

HDMI cable - Economy series

Αυτά τα καλώδια HDMI εξασφαλίζουν αξιόπιστη μετάδοση των δεδομένων σας σύμφωνα με το τρέχον πρότυπο HDMI 1.4. Τα καλώδια της σειράς Economy είναι επικαλυμμένα με πλαστική επένδυση για να αποφευχθεί η συστροφή. Η υψηλή ακρίβεια, η καλή θωράκιση και οι επιχρυσωμένες υποδοχές 24Κ εξασφαλίζουν την καλύτερη συνδεσιμότητα! Τα καλώδια HDMI Economy ταιριάζουν με τα τρέχοντα πρότυπα μετάδοσης, είναι συμβατά με 3D, παρέχουν δεδομένα έως και 4K x 2K ανάλυση Video με Audio και συμβατότητα με το δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για τη σύνδεση όλων των σημερινών εξαρτημάτων A/V.