Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

HDBaseT

Διανομή multi-room σημάτων HDMI, Ethernet, σημάτων Ελέγχου και Power over Ethernet (PoE). Η νέα σειρά διανομής HD χαρακτηρίζεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η σειρά περιλαμβάνει λύσεις διανομής point-to-moint και matrix, προσφέροντας το απόλυτο στην διανομή multi-room σε αποστάσεις έως 70m ή 100m. Η λύση HDBaseT επιτρέπει την καλωδιακή μετάδοση ασυμπίεστου HD video, audio και σημάτων ελέγχου μέσω καλωδίου Cat5e/6.