Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

LNBs

Το LNB (Low Noise Block Downconverter, μεταλλάκτης χαμηλού θορύβου) είναι μια συσκευή η οποία λαμβάνει το σήμα της δορυφορικής κεραίας, το ενισχύει και το υποβιβάζει σε χαμηλότερη συχνότητα. Χρησιμοποιείται για ραδιοτηλεοπτικές λήψεις.

Το LNB λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό κύμα (το οποίο ανακλάται από την επιφάνεια της δορυφορικής κεραίας) και το συλλέγει μέσω της χοάνης του (Feedhorn). Το LNB το οποίο έχει ενσωματωμένη χοάνη ονομάζεται LNBF (LNB με Feedhorn) αν και συνηθίζεται να αποκαλείται απλώς LNB. Το LNB χωρίς χοάνη αποκαλείται LNB φλάντζας.