Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

TDH 800

Triax TDH-800 Basic Headend System - Σχεδιασμένο ώστε να παρέχει την βασική λήψη και διανομή υπηρεσιών TV για μέρη όπως συγκροτήματα κατοικιών, μικρά ξενοδοχεία, καταλύματα, κτλ. Η μονάδα TDH-800 υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία Pool της Triax και αναπτύχθηκε με την ίδια πλατφόρμα όπως των μονάδων TDX. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την ρύθμιση και τον χειρισμό των headends, φροντίζοντας τα modules εισόδου και εξόδου να διατηρούνται ξεχωριστά. Όλα τα σήματα εισόδου, ανεξάρτητα αν λαμβάνονται μέσω δορυφόρου, επίγεια ή audio/video, μπορούν να διανέμονται ευέλικτα και ανεξάρτητα από το Pool σε κάθε module εξόδου.