Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Βάσεις Flat Screen

Οι βάσεις Flat Screen αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της διάταξης για τις σύγχρονες τηλεοράσεις LED/LCD/Plasma. Είναι ένα μέσο με το οποίο η τηλεόρασή σας μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, σε μια εξαιρετική θέση όπου θα σας προσφέρει ευχάριστη τηλεθέαση. Οι Universal βάσεις τοίχου μπορούν να συγκρατήσουν τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Η πλάκα είναι εξαιρετικά λεπτή και συγκρατεί την οθόνη κοντά στον τοίχο, για μια εγκατάσταση που είναι ιδανική για εφαρμογές σε οικίες και γραφεία.