Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ

Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

06/03/2019
από alexis dourbetas
Ikusi HTI-424 Universal Quad Transmodulator

Η IKUSI εμπλουτίζει τη σειρά Transmodulators HTI με τη μονάδα 424, η οποία διαθέτει 4 εισόδους από τις οποίες μπορεί να λαμβάνει 4 DVB-T/T2, DVB-S/S2 ή DVB-C multiplex και να τα «μεταμορφώνει» σε 4 κανάλια εξόδου DVB-T ή DVB-C ή σε MPTS/SPTS streams από την Ethernet. 

Η μονάδα HTI-424 μπορεί να σχηματίσει ένα πλήρες headend, ενώ μπορεί να συνεργαστεί και με τις μονάδες HTI-404 στην ίδια βάση BACK-500. Μια μονάδα λειτουργεί ως “master” για να εξασφαλίσει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του headend (απομακρυσμένο ή τοπικό μέσω υπολογιστή), μέσω του IKUNET bus. Επίσης, είναι εφικτή η πρόβλεψη για μελλοντική αύξηση των υπηρεσιών, προκειμένου οι τηλεοράσεις να τις έχουν ήδη στις λίστες τους, αποφεύγοντας την ανάγκη επανασυντονισμού.

Η μονάδα HTI-424 διαθέτει δύο υποδοχές Common Interface (EN 50221) για αποκρυπτογράφηση των προγραμμάτων, ενώ είναι συμβατή με το software IKUSI HEADEND DISCOVERY, για άμεση ανίχνευση του headend, χωρίς την ανάγκη μετατροπής των ρυθμίσεων του δικτύου. Οι 4 έξοδοι μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιοδήποτε κανάλι της μπάντας εξόδου και όχι κατ’ ανάγκη σε διαδοχικά κανάλια, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, ενώ είναι εφικτή η αποστολή μιας υπηρεσίας βίντεο με πολλές διαφορετικές γλώσσες, χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από εκείνο που αντιστοιχεί σε ένα κανάλι RF. Η τηλεόραση δείχνει ένα πρόγραμμα για κάθε γλώσσα, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην χρειάζεται να επιλέξουν τη γλώσσα τους στο τηλεχειριστήριο.

Η μονάδα HTI-424 παρέχει πλήρη έλεγχο multiswitch και σηματοδοσία DiSEqC, ενώ για την σύνδεση με το τοπικό ή απομακρυσμένο δίκτυο, απαιτείται ο προσαρμογέας USB-300 to Ethernet, όπως και στην μονάδα HTI-404.