Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Νέα σειρά διαμορφωτών HDMOD-5 από την LEMCO

06/11/2019
από alexis dourbetas
HDMOD-5 Digital Modulators by LEMCO

Η νέα σειρά HDMOD-5 (έκδοση Light, Standard και Full) της LEMCO, αποτελείται από ποιοτικούς και αξιόπιστους ψηφιακούς διαμορφωτές οικιακής χρήσης που μετατρέπουν τα σήματα εισόδου Audio & Video σε ένα κανάλι RF DVB-T. Διαθέτουν μία είσοδο HDMI (υποστηρίζει HDCP) καθώς και μία έξοδο HDMI loop-through. Η άριστη ανάλυση εικόνας (Full HD 1080P) καθώς και η εξαιρετική ποιότητα διαμόρφωσης (MER~35dB) καθιστούν τη σειρά HDMOD-5 ιδανική λύση για διανομή ψηφιακού σήματος (SD/HD) από ένα Set-Top Box, DVD player ή σύστημα ασφαλείας CCTV, σε δίκτυο CATV χρησιμοποιώντας τεχνολογία DVB-T.

Ο έλεγχος και η ρύθμιση των HDMOD-5 επιτυγχάνεται απομακρυσμένα μέσω σύνδεσης Bluetooth, αφού πρώτα εγκατασταθεί η κατάλληλη εφαρμογή στο Smartphone (Lemco App) από το Google Play ή το iOS App Store εντελώς δωρεάν.