Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. ΟΚ
Scrolling Text Βάση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αποφυγή εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, η Kosmosat θα εξυπηρετεί τους πελάτες της μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών επικοινωνίας και τηλεφωνικά. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον B2B www.kosmosat.gr θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι παραγγελίες και παραδόσεις των εμπορευμάτων θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

HDMI Extenders

Η Kosmosat προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την επέκταση των σημάτων HDMI Video, Audio και Control συμβατών με HDCP, σε μεγάλες αποστάσεις. Οι ισοσταθμιστές καλωδίων (Cable Equalizers) αποτελούν μία οικονομική λύση για την επέκταση των σημάτων HDMI έως και 50 μέτρα μέσω των τυπικών καλωδίων HDMI. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, οι πομποί και οι δέκτες συνεστραμμένου ζεύγους επιτρέπουν την επέκταση σήματος HDMI μέχρι και 100 μέτρα μέσω καλωδίου CATx. Οι πομποί και οι δέκτες οπτικών ινών επεκτείνουν τα σήματα A/V και Control σε αποστάσεις μέχρι 30 km μέσω της καλωδίωσης οπτικών ινών, καθιστώντας αυτές τις συσκευές επέκτασης κατάλληλες για χρήση εντός κτιρίων και σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως αεροδρόμια, στάδια και πανεπιστημιουπόλεις.